Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Várjuk egy szuper autós vezetéstechnikai tréningre

2016. április 14., csütörtök


Április végén komoly élményekkel és tudással is gazdagodhat egyszerre – jöjjön el hozzánk!

A Driving Experience Vezetéstechniai Tréning különlegessége a közútival megegyező sebességgel, normál tapadási viszonyok mellett végzett, nagyon precízen felépített feladatsor. Egy ilyen elvégzése után egy egészen új dimenziókat megnyitó járműkontroll alakul ki – de a nap során garantáltan élvezni is fog minden percet! Április 29-én, pénteken várjuk szeretettel fél- és egész napos Driving Experience Alapok- és Mesterfok saját autós tréningeinken. Ide kattintva tud azonnal jelentkezni. A képzésekről minden szükséges információt megtalál itt.

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legutóbbi tréningünkön részt vett kedves hölgy ügyfelünk sorait – érdemes elolvasni őket:

“Kedves Driving Experience csapat!
Ígéretemhez híven szeretném leírni tapasztalataim a tegnapi tréningről (Kiskunlacháza, alap tréning). A vélemény megosztható a felületeiken. E rövid szösszenet azoknak szól, akik hezitálnak, gondolkoznak, hogy nekivágjanak-e egy vezetéstechnikai tréningnek. Főleg azokhoz szólnék, akik akárcsak én, szabályosan ellenállók. Ajándékba kaptam a tréninget, próbáltam megúszni, sem kedv, sem érdeklődés nem volt igazán, majd a végére a gyomorideg maradt. A kérdések: biztosan csak “menő”autók és autósok lesznek, nem fogom tudni megcsinálni a feladatokat, ráadásul nő vagyok. Most nem kezdenék bele a női sofőrös viccekbe. Ráadásul szőke is vagyok 🙂 A csoportot, ahova kerültem Palánkai Gellért instruktor vezette. Személye, oktatói hozzáállása nagyban hozzájárult ahhoz a pozitív képhez, ami a fél napos tréning végére kialakult bennem. 180 fokos fordulat. Hatalmas élményben volt részem és a hasznossága vitathatatlan. Kötelezővé tenném. Szeretnék minden kételkedőt – elsősorban hölgyet – megnyugtatni, hogy képesek elvégezni a feladatokat és a végére tudatosabb vezetővé válhat bárki, aki odafigyel. Szeretném ismét hangsúlyozni, hogy bár nyitott vagyok minden újdonságra, ezen a programon mégsem akartam részt venni. Sőt. Egyenesen meg akartam úszni. Hiba lett volna. Aki gondolkozik, azt tanácsolom, vágjon bele a kalandba, aki már benne van, folytassa. Én is nyugodtabb vagyok, ha abban a hitben élhetek, hogy az utakon rajtam kívül is vannak vezetéstechnikai tréniget végzettek. Legyünk sokan!”

Legyünk sokan – legközelebb április 29-én várjuk Önt is!

Olyan baleseti szituációkat szimulálunk a képzéseken, amelyek bármikor előfordulhatnak a közúton. Aki járt nálunk, az meg is fogja tudni oldani ezeket!

Olyan baleseti szituációkat szimulálunk a képzéseken, amelyek bármikor előfordulhatnak a közúton. Aki járt nálunk, az meg is fogja tudni oldani ezeket!


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!