Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Szigorúan motorozás: három napos túránk fő célja a vezetéstechnikai tudás fejlesztése

2016. április 7., csütörtök


Május elején gyere velünk motorozni a horvát tengerpartra!

Motoros túrákat sokan szerveznek. A BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning azonban egészen máshogy közelíti meg ezt a kérdést: mi nem klasszikus közös gurulásokra invitálunk benneteket, hanem egy vegytiszta motorozásra, amelynek célja vezetéstechnikai képességeitek határozott fejlesztése. Egész képzési rendszerünk célkitűzése nem más, mint ügyfeleinket hozzásegíteni ahhoz, hogy élvezetesebben és mégis biztonságosabban motorozzanak a közutakon. Ehhez a kulcs, amit átadunk a tudatos és kontrollált motorkezelés- és irányítás elsajátítása: ezt gyakoroljuk valamennyi BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréningen. Az egész folyamat csúcsa pedig nem más, mint amikor ugyanezeket a technikákat kint a közúton, egy gyönyörű tájakon és rengeteg kanyaron átvezető motoros túra keretében csiszoljuk tökélyre.

Bár nem a táj lesz a középpontban, azért lesz miben gyönyörködni a motorról!

Bár nem a táj lesz a középpontban, azért lesz miben gyönyörködni a motorról!

Az általunk szervezett túrákon nem kap szerepet a városnézés és a hajókázás: mi kizárólag motorozni megyünk. Az út során végig azzal foglalkozunk, hogy a résztvevők motorkezelését, közúti látásmódját és túrázási (akár túravezetési) tudását és képességeit fejlesszük. Első 2016-os gurulásunk helyszíne a Horvát tengerpart, amelynek rengeteg csodás kilométerét egy három napos túra keretében járjuk be.

Mindkét szállásunk közvetlenül a tengerparton lesz

Mindkét szállásunk közvetlenül a tengerparton lesz

Túránkról itt olvashatsz bővebben.

Ide kattintva azonnal jelentkezhetsz is rá – akár egyedül, akár utassal is várunk szeretettel!


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!