Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Nyáron is vár a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning alap- és emelt szintű képzésekkel

2016. május 23., hétfő


Az igazán jó motorosnak egyetlen biztos ismérve van: megöregszik. Ehhez elengedhetetlen, hogy minden két keréken megtett méteredet teljes kontrollal éld meg, vagyis mindig te urald a motort – és soha nem fordítva. Ez viszont csak megfelelő, tudatosan felépített képzési rendszerrel érhető el – és a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning ehhez kínál megoldást.

Mindenki a saját motorjával tanulja meg a vészhelyzetek helyes kivédését

Mindenki a saját motorjával tanulja meg a vészhelyzetek helyes kivédését

Június hónapban 13-án hétfőn és 22-én szerdán, míg július elején 2-án, szombaton várunkAlapszintű képzésekre. Ezeken lefektetjük a motorkezelés biztos bázisát, amelyre később építeni tudjuk a nagyobb sebességet és a még mélyebbre döntött motor kontrollját. (A dátumokra kattintva azonnal jelentkezhetsz is.)

Utassal a motor nagyon másként viselkedik: vezetőnek és utasnak ilyenkor együtt kell működnie - ezt pedig nagyszerűen el lehet sajátítani a tréningen

Utassal a motor nagyon másként viselkedik: vezetőnek és utasnak ilyenkor együtt kell működnie – ezt pedig nagyszerűen el lehet sajátítani a tréningen

Amennyiben már túl vagy az Alapszinten és nagy tempóra vágysz, következő Haladó tréningünkre Kiskunlacházán június 22-én kerül sor. Itt a szűk manőverek és a tökéletes motorkontroll terén is fejlődni fogsz, de nagy sebességű vészhelyzetek megoldásában is garantáltan komoly magabiztosságra teszel majd szert.

A Haladó tréningen nagyon határozottan nő meg a járművek sebessége...

A Haladó tréningen nagyon határozottan nő meg a járművek sebessége…

Június 6-án pedig ismét egy Intenzív Tréningünkre várunk szeretettel mindenkit, aki sikerrel vette az Alapszint feladatsorát. Kakucsringen a téma ezúttal is “mindent a kanyarodásról és kanyarban előforduló vészhelyzetekről” lesz. Ha egy önfeledt és nagyon hasznos kanyarvadászatra vágysz, ne habozz! (A dátumra kattintva azonnal jelentkezhetsz itt is.)

12967963_10153667384638212_7027655753805876875_o

Az Intenzív Tréningen MINDEN a kanyarodásról szól

Abban az esetben se keseredj el, ha csak Alapszintű tudásodat szeretnéd felfrissíteni vagy éppen utassal ismételnéd végig induló feladatsorunkat, hiszen erre bármelyik, még szabad hellyel rendelkező képzési napunkon lehetőséged van KEDVEZMÉNYES ÁRON! Keresd Eseménynaptárunkban az Alapszintű Gyakorló- vagy Utastréningeket, és gyere, illetve gyertek! Várunk szeretettel, akármilyen motorod is van sporttól a cruiserig!


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!