Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Lezárult az AMTS nyereményjáték: itt a negyedik győztes – és a helyes válaszok!

2016. március 28., hétfő


Az egy hét alatt nagyságrendileg ugyanannyian töltötték ki vezetéstechnikai- és Aegon Casco-val kapcsolatos kérdőívünket az interneten, mint ahányan a Budapest Motorfesztivál területén hostesseinknél. Tegnap este lezárult a lehetőség, így az online eredmények összesítése után (ez szerencsére gyorsan megy) már ki is sorsoltuk negyedik szerencsés játékosunkat, aki megnyerte utolsó BMW Motorrad Alapszintű Vezetéstechnikai Tréningünket. Ezúttal Király Ferenc mellé állt Fortuna – mivel telefonszámot ebben a fordulóban nem kértünk, őt E-mail címén keresztül értesítjük. Játékunk fődíjának, a nemzetközi motoros túrának a sorsolásával azonban meg kell várnunk, hogy befejezzük a papír alapon kitöltött több száz adatlap feldolgozását. Amikor egyben lesz az összes név és elérhetőség, azonnal jelentkezünk utolsó, de talán legboldogabb nyertesünk nevével. Addig azonban nézzük végig kérdéseinket – és természetesen a helyes válaszokat is.

1. kérdés

drivex-amts-kérdoiv-1-kerdes

Látható módon a többség a távolba nézne, amikor lassan de egyenes vonalban kell motoroznia. Ez is a helyes válasz, ugyanis fülünkben levő egyensúlyközpontunk fejünk egyenes tartása esetén működik ösztönösen a leghatékonyabban.

2. kérdés

drivex-amts-kérdoiv-2-kerdes

A többség itt is jól válaszolt. A hátsó fék ugyanis nem billenti meg ívbelső irányba a motort úgy, mint az első – ráadásul a tengelytáv megnyújtásával és a tömegközéppont mélyebbre vitelével még növeli is a motor stabilitását.

3. kérdés

drivex-amts-kérdoiv-3-kerdes

Az igazat megvallva erre a kérdésre voltunk a leginkább kíváncsiak, mondhatnánk sorsfordítónak is. Itt sajnos a válaszadók több mint fele komoly vezetéstechnikai hiányosságról tett tanúbizonyságot. A motorkerékpár ugyanis egyenesfutási állapotban (tehát normál közúti haladási sebességnél) nagyságrendekkel gyorsabban reagál a kitérés irányába eső kormányvég megtolására, mint a testsúlyunk áthelyezésére. Akik tehát egy éles vészhelyzetben ezzel kezdenek kísérletezni, azok elkönyvelhetik az utolsó lehetőséget is, amelyre csupán egyetlen szavazat érkezett. Tehát azt a 267 motorost, aki ide kattintott, nagyon sürgősen várjuk egy BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréningre!!!

4. kérdés

drivex-amts-kérdoiv-4-kerdes

Jó hír, hogy a többségnek vagy van Aegon Motor CASCO-ja, vagy ismeri a biztosítást, vagy legalábbis logikusan gondolkozik: tízből kilencen helyesen válaszoltak.

5. kérdés

drivex-amts-kérdoiv-5-kerdes

Utolsó kérdésünkhöz vagy tájékozódni, vagy tippelni kellett – kivéve, ha valóban ismered a módozatot. Azonban az első kettőben sem muzsikáltak rosszul játékosaink, hiszen hatvan százalék jól válaszolt.

Köszönjük mindenkinek a játékot, hét vége felé közzétesszük annak a boldog motoros társunknak a nevét, aki egy több napos külföldi túrára fog elkísérni minket!

 


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!