Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Kisorsoltuk játékunk fődíját!

2016. április 8., péntek


Az AMTS keretein belül megrendezett Budapest Motorfesztivál alatt lebonyolított nyereményjátékunk során már eddig is négy szerencsés kérdőív-kitöltőnk jutott térítésmentesen hozzá a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszintű képzésén való részvétel lehetőségéhez. Mostanra sikerült feldolgozni a sok-sok papír alapú anyagot és összesíteni az online játékosok adataival. Az így kialakult hatalmas listából csupán egyetlen véletlenszerűen kiválasztott lehetett, aki megnyerte az egész akció fődíját: egy részvételi lehetőséget valamelyik idei BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning TÚRÁN.

A túra középpontjában a kanyarvételi képességeink fejlesztése áll

A túra középpontjában a kanyarvételi képességeink fejlesztése áll

Ez pedig nem lett más, mint MIKULA LÁSZLÓ, akit drótpostán értesítettünk, és ezúton is GRATULÁLUNK neki! Akár már május elején velünk tarthat idei első, Horvátország gyönyörű tengerpartján végigkanyargó túránkra – amennyiben így tesz, nyereménye nem kevesebb mint 79.000.- forintot ér!


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!