Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Itt a szeptemberi BMW Motorrad tréningszezon!

2015. szeptember 3., csütörtök


Tudatosabb és biztonságosabb motorossá válni soha nem késő!

Amennyiben már elvégezted Alapszintű képzésünket, szeptember 24-én Kakucsringen várunk egy nagyon sok, hasznos és élvezetes kilométert tartalmazó BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Intenzív szintű képzésen. Itt minden a kanyarokról fog szólni, ezt garantáljuk – ahogy azt is, hogy sokat tudsz majd fejlődni az ott töltött idő alatt!

A BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréningek új dimenziókat nyitnak a motorozásban

Másnap, szeptember 25-én Kiskunlacházára várunk minden fejlődésre vágyó motorost. Ekkor akár egy őszi átmozgatásra vágysz (Alapszintű Gyakorló Tréning) mindössze 16.000.- forintért, akár utasoddal a fedélzeten szeretnéd begyakorolni a tudatos motorkezelést és a vészhelyzetek megoldását (Alapszintű Utastréning) szintén nagyon kedvezményes 19.500.- forintos áron, ott a helyed! De ha már csak a nagy sebességű képzésünk hiányzik a repertoárodból, akkor is várunk, mert ezen a napon BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Haladó szint is lesz ám!

Bármilyen motorral jöhetsz, mi megtanítunk azt a leghatékonyabban használni

Természetesen akkor sincs gond, ha még nem adhattuk át neked a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning lényegre törő hasznos útmutatásait a tudatos motorkezeléshez vezető út irányába. Ebben az esetben itt a remek lehetőség, hogy elindulj a biztonságos és még élvezetesebb motorozás irányába: 2015.09.25-én ugyanis BMW Motorrad Vezetésechnikai Tréning Alapszintű csoportot is indítunk. Gyere el, garantáltan nem bánod meg!

(A tréningnevekre kattintva azonnal jelentkezhetsz!)


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!