Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Eladó a legszebb ma kapható új BMW – még bejáratósan

2016. április 17., vasárnap


Az RnineT talán vitán felül a legszebb a bajor gyár mai kínálatából. Retro vonalaival, illetve mint az utolsó lég-olajhűtéses boxermotorral hajtott BMW motorkerékpár igazi kuriózum. Ennél azonban tud többet is: igazi élmény minden vele megtett méter – semmi sterilitás, a motor ugyanis ÉL alattad! Hidd el, ezzel a géppel pontosan érteni fogod mi az a MOTOROZÁS és hogy mitől jutott el a mai szintre a BMW Motorrad. A gép tesztjét itt olvashatjátok.

Kortalan szépség

Kortalan szépség

Egy ilyen masina került a látókörünkbe – mégpedig új gazdára várva. Tulajdonosa a bejáratás végéig sem nyúzta – aki tehát lecsap rá, az egy szinte tökéletesen új retró klasszikus gazdája lehet – amivel tényleg minden együtt megtett kilométer élmény lesz. Elég talán megnézni Facebook oldalunk borítógépét (természetesen az nem ez a vas, hanem egy ugyanilyen).

Igen, ennyit futott

Igen, ennyit futott

Amennyiben felkeltette a csodaszép BMW RnineT az érdeklődésedet, jelezd nekünk és összekapcsolunk a tulajdonossal! A 2015-ös gyártású gép ötmillió forintot súroló alapárához képest (de annál jobban felszerelve) 4.280.000.- forintért várja új gazdáját – még egyszer: 253 kilométerrel az órájában!

Az utolsó lég-olajos boxer BMW erőforrás!

Az utolsó lég-olajos boxer BMW erőforrás!


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!