Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Karasna-DrivEx Motoros Akadémia

A  Karasna-DrivEx Motoros Akadémia egy újszerű képzési rendszert jelent a magyarországi motoros tréningek piacán. A kétszintű képzés Urban tréningjén a motorkerékpár legtökéletesebb kontrollját sajátíthatják el a résztvevők – kiegészítve a szükséges biztonsági elemekkel, mint a vészfékezés és a hirtelen felbukkanó akadály kikerülése. A Road szinten a cél a legtökéletesebb kanyartechnika elsajátítása, amely minden motoros igazi álmai között szerepel. Ami igazán különlegessé teszi a tréninget, az a motorbérlési- és tesztelési lehetőség: akinek nincs motorja, az akár álmai kétkerekűjével fejlesztheti magát; a motoros tudás megszerzése mellett pedig akár egy leendő motorvásárláshoz is sok információt szerezhetnek a résztvevők. Mindezeken felül további előnyökhöz jut mindenki, aki ezt a képzést választja.

Könnyedén, izzadtságszag nélkül megfordulni egy keskeny kétsávos úton? Rollerezés nélkül manőverezni az autók közti szűk helyeken? Magabiztosan elkerülni a “láttam hogy már nem tudok megállni, ezért elfektettem a mocit” típusú utólagos magyarázatokat, magyarul elsajátítani a tökéletes vészfékezést motorral? Mindez egyetlen nap alatt lehetséges a Karasna-DrivEx Motoros Akadémián. Az egész napos Urban képzés során kialakul a megfelelő motorkontroll, amely a kisebb sebességek és a vészhelyzetek esetén szükséges. A függetlenül, önmagában is elvégezhető Road szinten pedig a helyes kanyartechnikát sajátíthatják el a résztvevők. Különféle kanyarodási stílusok, helyes látásmód és ívválasztás a kanyarban – hogy a legélvezetesebb motoros útvonalakat is lazán, mégis biztonságosan hagyhassák maguk mögött a képzést elvégzett motorosok.

A tréning különlegessége, hogy nem csupán saját motorral lehetséges elvégezni, hanem a Karasna készletében levő tesztmotorokkal is. Így két legyet üthet egy csapásra, aki részt vesz rajta: egyrészt sokkal jobb motorossá válhat, másrészt akár éles körülmények között is kipróbálhat számára érdekes típusokat. Amennyiben a gyakorlatokat saját motoroddal végzed el, a képzés szünetében vagy végén szintén van lehetőség a tesztelésre!

A képzés után azonban nem csupán a közúti közlekedés során fogod élvezni az előnyöket, hanem a motoros bevásárláskor is: a megszerzett Oklevéllel a Karasna motoros boltban 15 százalék árengedménnyel szerezheted be amire Neked és motorodnak szükségetek van! Így akár azt is elérheted, hogy maga a tréning egy filléredbe sem kerül – vagy legalábbis sokkal kevesebbe!

Az Urban tréning helyszíne: Kiskunlacháza

Időtartama: egy nap (9-16 óra)

A Road tréning helyszíne: Kakucs

Időtartama: fél nap (8-13 óra)

A képzések ára: 35.000.- forint (tartalmazza a teljes ellátást)


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Időpont Tréning Szabad helyek
2023.09.28.
08:30 - 14:00
Intenzív szintű Motoros tréning
Kakucs ring, Kakucs
0 Megtelt

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Motorrad vezetéstechnikai tréningen való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem