Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Túrák: szigorúan motorozás

Motoros túrákat sokan szerveznek. A BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning azonban egészen máshogy közelíti meg ezt a kérdést: mi nem klasszikus közös gurulásokra invitálunk benneteket, hanem egy vegytiszta motorozásra, amelynek célja vezetéstechnikai képességeitek határozott fejlesztése. Egész képzési rendszerünk célkitűzése nem más, mint ügyfeleinket hozzásegíteni ahhoz, hogy élvezetesebben és mégis biztonságosabban motorozzanak a közutakon. Ehhez a kulcs, amit átadunk a tudatos és kontrollált motorkezelés- és irányítás elsajátítása: ezt gyakoroljuk valamennyi BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréningen. Az egész folyamat csúcsa pedig nem más, mint amikor ugyanezeket a technikákat kint a közúton, egy gyönyörű tájakon és rengeteg kanyaron átvezető motoros túra keretében csiszoljuk tökélyre.

Bár nem a táj lesz a középpontban, azért lesz miben gyönyörködni a motorról!

Bár nem a táj lesz a középpontban, azért lesz miben gyönyörködni a motorról!

Az általunk szervezett túrákon nem kap szerepet a városnézés és a hajókázás: mi kizárólag motorozni megyünk. Az út során végig azzal foglalkozunk, hogy a résztvevők motorkezelését, közúti látásmódját és túrázási (akár túravezetési) tudását és képességeit fejlesszük. Első 2016-os gurulásunk helyszíne a Horvát tengerpart, amelynek rengeteg csodás kilométerét egy három napos túra keretében járjuk be. Szállásaink 3 csillagos tengerparti szállodákban lesznek – a részvételi díj ezeket reggelivel és vacsorával együtt tartalmazza. Az ebédekről is mi gondoskodunk – mivel azonban hosszúak a napi etapok, ez ezúttal hideg étkezés formájában ejtjük meg. A menet közbeni ásványvíz-fogyasztás szintén térítésmentes – mindezek szállítása és a biztonságunk érdekében a túra végén folyamatosan egy általunk biztosított kísérőautó halad!

Mindkét szállásunk közvetlenül a tengerparton lesz

Mindkét szállásunk közvetlenül a tengerparton lesz

Az első nap dél-horvátországi szállásunkig szinte végig autópályán jutunk el – azonban ezek sem csupán üres kilométerek lesznek. Folyamatosan gyakoroljuk a csapatban motorozást – vállalkozó résztvevőink a túravezetési képességeiket is fejleszthetik – és összecsiszolódunk. A második napon nem hajtunk fel gyorsforgalmi útra, hanem végig a csodás horvát tengerparti úton élvezzük a kanyarokat és a gyönyörű környezetet. A harmadik nap már a hazaútról szól – az első fele mégis tartogat szerpentineket bőven: ekkor a szlovén határ melletti kis utakon fogunk Magyarország irányába kanyarogni. Majd az utolsó néhány száz kilométert ismét autópályán teljesítjük.

Hazafelé némi hegyi szerpentin is becsúszik majd

Hazafelé némi hegyi szerpentin is becsúszik majd

A túra hivatalos találkozási pontja Budaörs mellett az M1-M7 kivezetőjén található Agip benzinkút. Innen május 6-án, pénteken 8:30-kor indulunk. A túra teljes távja szintén a vasárnap esti budaörsi visszaérkezésig 1.700 kilométer. A várható útdíjak (a hazai 10 napos matricát is belekalkulálva) 9.000.- forint körül várhatók. Az élmény és a három május eleji nap haszna azonban megfizethetetlen – mert szigorúan csak motorozunk és fejlődünk!


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Motorrad vezetéstechnikai tréningen való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem