Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Intenzív szint

A BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Intenzív szintű képzése a leggyakoribb országúton előforduló problémák közül alapvetően a kanyarban történőkkel foglalkozik, ezekre kínál megoldást. A helyszín versenypálya, azonban nem cél a pályamotoros-képzés. Ellenkezőleg, továbbra is a biztonságos közúti motorozás megtanulása a lényeg, azonban a szerpentinekre kihegyezve azt. Miután ezt a szintet is elvégzi valaki, magabiztosan, ugyanakkor a korábbiaknál még élvezetesebben fog tudni megtenni minden egyes kilométert kedvenc kétkerekűje nyergében.

Hogy milyen helyzetekre is gondolunk? Csupa életszerűre: mit teszel, ha elkottáztad a kanyar elején a sebességet? Fékezel? Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen más lehetőséged van? No és amikor a kanyar közepén kiugrik eléd a nyuszi? Akkor mi a megoldás: a lassítás vagy az ívmódosítás? Ezekre mind választ és működő megoldási módszereket kapsz ezen a nevéhez méltóan nagyon intenzív és kimerítő képzésen. A képzés természetesen zárt kapuk mellett történik, tehát csak a résztvevők vannak a pályán. A kimerítő gyakorlás tapasztalatait pedig egy közös ebéddel zárjuk, itt elemezzük ki a tanultakat.

Helyszín: Kakucsring

Időtartam: fél nap (kb. 5 óra)

Ár: 34 000 Ft

A részvétel feltétele a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszint elvégzése.


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Időpont Tréning Szabad helyek
2023.09.28.
08:30 - 14:00
Intenzív szintű Motoros tréning
Kakucs ring, Kakucs
0 Megtelt

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Motorrad vezetéstechnikai tréningen való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem