Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Haladó Szint

Nagyon más érzés nagy sebességnél rányúlni a fékkarra, amikor kihajt eléd egy autó és az életed múlik a helyes féktechnika alkalmazásán! Ne éles helyzetben tapasztald meg először a fentieket, hanem biztonságos, kontrollált körülmények között, tőlünk tanuld meg a biztos és helyes megoldásokat. Valós és komoly vészhelyzetek kivédését tanulhatod meg ezen a tréningszinten.

A BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Haladó szint továbbfejleszti az alapszinten megszerzett tudást. Nő a tempó, egyre nehezebbek a feladatok – értelemszerűen alapfeltétel az alapszintű motoros tréning elvégzése. Egészen nagy sebességig (a cél az autópályaszint, vagyis a 100-130 kilométer/óra) növeljük a vészfékezések tempóját, illetve a különféle kanyarodási stílusokat eltérő, váltakozó íveken is gyakoroljuk. Közben persze a lassú manővereket is magasabb szintre helyezzük az alapszintű tréninghez képest: lépésben és még annál lassabban is megtanulunk összetett manővereket végrehajtani. Az egész napos képzés végére nem csak a biztonságos motorozás, hanem a stabil, extrém lassú és igen nagy sebességnél is magabiztos járműkezelés is értelemszerű lesz mindenkinél.

 

Helyszín: Kiskunlacháza (repülőtér)

Időtartam: 1 nap (9-től 16 óráig, reggeli frissítőt és meleg ebédet tartalmaz, napközben korlátlan üdítőfogyasztással)

Ár: 34 000 Ft

A részvétel feltétele a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszint elvégzése.


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Motorrad vezetéstechnikai tréningen való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem