Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Gyakorló- és Utastréning

Ezen tréningek azon ügyfeleinknek szólnak, akik elvégezték a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszintű képzését, azonban némi gyakorlásnak érzik szükségét, mielőtt tudásukat a Haladó vagy az Intenzív szinteken fejlesztenék tovább. Ők rendkívül kedvezményes áron ismételhetik meg az első tréningszintet – alig több mint féláron. Végigcsináljuk az Alapszintű tréning összes gyakorlatát a lassú motorozástól a vészfékezésig és az akadály-elkerülésig. A gyakorlás után már mindenki felkészült lesz a Haladó tréning valóban motorost próbáló nagy sebességű gyakorlataira, vagy akár az Intenzív szintre is továbbléphet – hiszen a két felső szintünk sorrendje tetszés szerint választható meg.

Azok pedig, akik sokat motoroznak kettesben, nagyszerű lehetőséget kapnak a motorkerékpár utassal teljesen megváltozó fizikájának megismerésére. Már a kis sebességű feladatok is felkészült vezetőt, de kontrollált utast is igényelnek: egyáltalán nem mindegy, hogy egy szűk manővernél a hátsó ülésen ülő hova néz, hogy tartja a felsőtestét. Ugyanígy kritikus fontosságú, hogy egy vészfékezésnél ne csak a vezető ügyeljen a helyes testtartásra, hanem az utas is. Sőt, egy felbukkanó akadály elkerülésénél hiába reagál helyesen a pilóta, ha utasa megnehezíti a dolgát. A párok tehát a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Utastréningen tökéletesen elsajátíthatják a kettesben motorozást, különös tekintettel a veszélyes szituációk megoldására.

A tréning helyszíne: Kiskunlacháza (repülőtér)

Időtartama: 1 nap (9-től 17 óráig, reggeli frissítőt és meleg ebédet tartalmaz, napközben korlátlan üdítőfogyasztással)

Ára: 16 000 Ft, utassal 19.500 Ft

A részvétel feltétele a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszint elvégzése.


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Motorrad vezetéstechnikai tréningen való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem