Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszint

A közúti motoros balesetek elemzéséből adódtak azok a feladatok, amelyek segítenek pótolni a legalapvetőbb vezetéstechnikai hiányosságokat. Hiába motorozik valaki akár évtizedek óta, közel sem biztos, hogy a legmagasabb szinten tudatosan teszi mindezt. Hiszen hiába a sok-sok kilométer, soha senki nem tanított meg bennünket arra, hogyan védjük ki a váratlan veszélyhelyzeteket. Legfeljebb maga az élet. A kritikus szituációkat azonban nem szabad éles körülmények között megtanulni megoldani. Hiszen akkor csak egyetlen esélyünk van meghozni és végrehajtani a jó döntést.

A motorosoknak sérülékenységük miatt pedig elengedhetetlen, hogy rutinból tudják a helyes megoldást az összes közúti veszélyhelyzetre. Az alaptréningen – és az összes többi szinten is – az elmélet is a gyakorlatban történik: az aszfalton, a járműveken ülve sajátítják el a járműkezelés és a járműfizika alapjait is. Az egész napos BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszint képzésén a kis- és közepes sebességű járműkezelés minden lényeges fortélyát megtanulhatják a résztvevők.

A feladatok az alapoktól építkeznek: hogyan ülünk a motoron, hova nézzünk a különféle helyzetekben, hogyan megyünk lassan és gyorsabban, hogyan irányítjuk a motort testünkkel és a kormánnyal, hogyan fordulunk meg egy kétsávos úton, miként állunk meg a lehető legrövidebb úton, ha ez nem megy hogyan kerüljük el az előttünk tornyosuló, akár kisautónyi hosszúságú akadályt, illetve hányféleképpen is tudunk kanyarodni egy motorral (lelőjük a poént: mi négy különféle kanyarvételi technikával is megismertetjük a motorosokat).

A BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning Alapszint tehát elengedhetetlenül szükséges minden felelősséggel gondolkodó motoros számára!

A tréning helyszíne: Kiskunlacháza (repülőtér)

Időtartama: 1 nap (9-től 17 óráig, reggeli frissítőt és meleg ebédet tartalmaz, napközben korlátlan üdítőfogyasztással)

Ára: 29 000 Ft


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Motorrad vezetéstechnikai tréningen való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem