Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Az ilyen autós tréning ritka, mint a fehér holló

2014. október 7., kedd


Különleges, nagy sebességű képzésre várjuk októberben!

A BMW Driving Experience Advanced Plus olyan autós vezetéstechnikai tréning, amelyen a nap folyamán valódi országúti sebességgel végzett feladatokig jutnak el a résztvevők. Akkora erőhatásokkal kell megbirkózniuk, és annyira magas szinten fogják elsajátítani a járműkezelést, amire Magyarországon jelenleg sehol máshol nincs lehetőség!

Ízelítő a feladatokból, amelyek Önre is várnak, ha jelentkezik erre a különleges tréningre: kettős elkerülés 100 km/h-val, vészfékezés kanyarban, ideális kanyarív megválasztása, a durván túlkormányzott autó kezelése, sőt még egy kis driftelés is lesz. Amennyiben Önnek az autó nem csak egy közlekedési eszköz, akkor hihetetlenül fogja élvezni ezt a napot!

Úgyhogy várjuk október 20-án – ide kattintva azonnal tud jelentkezni a tréningre.

Kérjük, amennyiben Ön vásárolt tőlünk Ajándékutalványt, értesítse a megajándékozottat a lehetőségről, vagy továbbítsa neki levelünket. Amennyiben személyesen váltana be Ajándékutalványt a tréningen, kérjük, hogy az automatikusan érkező levélre válaszként küldje vissza nekünk ezt az információt – ezen kívül más dolga nem is lesz, csupán autózni velünk egy frenetikusat október 20-án. Várjuk szeretettel!


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!