Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Vezetéstechnikai tréningek cégeknek – élmény, biztonság és megtakarítás

Az elmúlt években, évtizedekben hatalmas változáson ment keresztül a forgalom is – több a vészhelyzet az autók megnövekedett száma valamint “rohanó” életmódunk miatt -, valamint gyökeres változáson estek át a modern személygépkocsik. Minket azonban mindezekre csupán az élet és saját tapasztalataink tanítanak meg, így pedig egy felmerülő vészhelyzetre ott helyben, rögtönözve kell megtalálnunk a választ.

Engedje meg, hogy feltegyünk Önnek néhány kérdést!

Tudja pontosan, mi a leghatékonyabb technika a vészfékezésre? Tudja, hol fog megállni normál városi sebességről? Tudja, mennyit kell fordítani a kormányon ahhoz, hogy elkerüljön egy szabálytalanul Ön elé kanyarodó autót? Csupa olyan kérdés, amelyeket igyekszünk elhessegetni magunktól, a mindennapi közlekedés során ugyanis nincs szükségünk a rájuk adott válaszokra. Csak akkor, ha valóban bajba kerülünk. Ne akkor próbáljuk megtalálni a megoldást, hanem készüljünk fel előre! Akár egy fél napos vezetéstechnikai tréningen is alapvetően megváltozik közlekedésszemlélete, járműkezelése. Sokkal tudatosabb, magabiztosabb és biztonságosabb autóvezetőként fog hazamenni, mint ahogy elindult hozzánk!

Tréningjeink során olyan valós közúti vészhelyzet-megoldásokat sajátítanak el ügyfeleink, mint a vészfékezés, az akadály elkerülés (akár vészfékezéssel kombinálva), valamint az egy résztvevős kanyarban történő balesetek elsődleges kiváltó okának, az alulkormányzottságnak a kivédése. Mindezt valós közúti sebességek mellett, valós tapadási körülmények között. Éppen ezért tartjuk tréningjeinket a Kiskunlacházi Repülőtéren, locsolt aszfalton, hiszen így valóban életszerű körülményeket tudunk biztosítani az Önök számára, de sem autóikat, sem gumijaikat nem vesszük túlságosan igénybe. (Természetesen igény esetén mi biztosítjuk a gyakorláshoz a járműveket is.)

Hamar megtérülő befektetés

Egy céges autóflotta esetében a tréning anyagilag is számszerűsíthető hozományai közül csupán az egyik a kevesebb bekövetkező baleset, az alacsonyabb javítási költség, vagy éppen a kisebb mennyiségű kiesés a munkából. Ennél számszerűsíthetőbb hozadéka is lehet: komoly megtakarítás az üzemanyag-fogyasztás terén. Németországban több ezres flották teljes személyzetén elvégzett, a takarékos vezetést célzó tréningek eredményeként átlagosan közel 10 százalékos megtakarítást figyeltek meg. Mindezt természetesen az átlagsebesség komoly csökkenése nélkül. Néhány egyszerű fogással, fél nap alatt tudunk elérni hasonló eredményeket. Hogy ennek hatását a saját autóparkjára kiszámolja, azt Önre bízzuk – de hamar megtérül a tréningbe fektetett pénz, ez egészen biztos!

Egy komoly lépés a kollektíváért

Amennyiben egy cég teljes személyzete közösen vesz részt egy vezetéstechnikai tréningen – a legjobb megoldás nyilván a zártkörű rendezvény -, a biztonságosabb, tudatosabb, kontrolláltabb és akár takarékosabb vezetésen kívül egy életre szóló élményben is részesülnek. Amikor a nap zárásaként egy szlalomversenyen mérhetik össze a megszerzett tudást, majd közösen ünnepelhetik meg a győztest, az egész kollektívára nézve olyan kedvező eredményt könyvelhet el a vezetőség, amit más módszerekkel nehéz elérni. Mindeközben pedig nagyon komoly tudást szerez az egész csapat!


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Driving Experience autós tréningeken való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem