Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Vezessen gazdaságosabban – hogyan takarítsunk meg üzemanyagot

Németországban több ezres flották teljes személyzetén elvégzett, a takarékos vezetést célzó BMW Efficient Dynamics tréningek eredményeként átlagosan közel 10 százalékos megtakarítást figyeltek meg. A gyakorlatban a fogyasztás csökkenése a vezető hozzáállásától függően 5-től akár 15 százalék is lehet. Mindezt természetesen az átlagsebesség komoly csökkenése nélkül! Néhány egyszerű fogással, fél nap alatt tudunk elérni hasonló eredményeket.

A gazdaságos vezetési stílus elsajátítása és környezetünk felelős megóvása mindannyiunk érdeke, a közlekedés fenntarthatóságának záloga. A képzéssel nem csak új fortélyokat sajátíthat el, hanem már személyes eszközeivel, akár egyéni, akár céges szinten is hozzájárulhat az üzemanyagfogyasztás komoly mérsékléséhez, ezáltal a környezetterhelés csökkentéséhez – mindezt a BMW-től megszokott vezetési élmény megtartása mellett.

Minden egyes liter üzemanyag-fogyasztás csökkenésével 3 kilogramm szén-dioxid terheléstől mentesül a Föld légköre. Évi 30 000 kilométeres futásteljesítmény esetén a 100 kilométerenként 1 literrel kevesebbet fogyasztó autóvezető közel egy tonna üvegházhatású gáz kibocsátásától mentesíti a környezetet, arról nem is beszélve, hogy mintegy 120 000 forint értékű üzemanyagot és akár ugyanekkora szerviz- és karbantartási költséget takarít meg.

A legtökéletesebb megoldás pedig a fél napos vezetéstechnikai (Driving Experience Alapok vagy BMW Compact Tréning) és a fél napos környezettudatos (Driving Experience Takarék vagy BMW Efficient Dynamics)képzések kombinálása. Így Ön két legyet üt egy csapásra: egyetlen nap leforgása alatt biztonságosabb, kontrolláltabb, tudatosabb és takarékosabb autóvezetővé válik. A befektetett költség pedig egy éven belül már bőven meg is térül – még abban az esetben is, ha semmilyen vészhelyzetbe sem kerül a közlekedés során!


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Driving Experience autós tréningeken való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem