Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Magánszemélyek számára elérhető tréningtípusaink

Tréning típusaink rendkívül szerteágazóak – tükrözik a BMW Vezetéstechnikai Tréningek három és fél évtizedes tudását és hagyományait, valamint alkalmazkodnak a jelenkor magyarországi környezete által támasztott kihívásokhoz. Listaáraink alapvetően magánszemélyek számára készültek.

Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

Driving Experience Alapok

Saját autós fél napos képzés elmélettel és gyakorlattal, amely tartalmaz minden alapvetően szükséges ismeretet ahhoz, hogy Ön a felgyorsult közúti helyzetekben is képes legyen kivédeni a legváratlanabb vészhelyzeteket is. A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 44.000.- forint


Driving Experience Mesterfok

Saját autós egész napos képzés elmélettel és gyakorlattal, amely az alapszintnél alaposabb járműfizikai okítást és még neccesebb vészhelyzetek megoldásának lehetőségét kínálja. A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, napközben meleg ebédet, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 84.000.- forint


Driving Experince Takarék

Saját autós félnapos tréning, amelynek során a résztvevők úgy tanulják meg csökkenteni az elhasznált üzemanyag mennyiségét, hogy közben nem kell lassabb haladásra berendezkedniük. Évi 30 000 kilométeres futásteljesítmény esetén átlagosan havi 10 000.- forint spórolható meg a megszerzett tudás birtokában! A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 44.000.- forint

BMW Compact Training

Fél napos alaptréning elmélettel és gyakorlattal, no meg a BMW fantasztikus autóival, hogy az alapvető vezetéstechnikai fortélyok megtanulásán kívül egy különleges autózási élménnyel is gazdagabbá váljon. A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, délben meleg ebédet, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 69.000.- forint


BMW Advanced Training

Egész napos mestertréning minden igényt kielégítő elmélettel és gyakorlattal, amelynek során a közlekedésbiztonság mesterfogásain felül a dinamikus vezetés trükkjeivel is megismerkednek a résztvevők, no és megtanulják kezelni a túlkormányzottságot is! A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, délben meleg ebédet, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 99.000.- forint


BMW Advanced Plus Training

Magyarországon egyedülálló nagy sebességű tréning olyan különleges elemekkel, mint a kettős elkerülés 100 kilométer/órás tempóval, vészfékezés kanyarban (nem csúszóssá tett műgyantás felületen, hanem életszerű körülmények között), a gyors kanyartechnika megtanulása és egy kis ízelítő a driftelés tudományába! A tréningen való részvétel feltétele a Driving Experience Alapok vagy a BMW Compact Tréning elvégzése. A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, délben meleg ebédet, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 149.000.- forint


BMW Efficient Dynamics Training

Fél napos képzés elmélettel és gyakorlattal, amelynek során a BMW eredendően is nagyon takarékos típusain tanulják meg, miként lehet még kevesebb kőolajszármazékot elégetni. A nap fénypontja a fogyasztási verseny – egyenlő feltételekkel! A tréning ára az érkezéskor kávét, aprósüteményt, délben meleg ebédet, illetve a gyakorlás szüneteiben korlátlan üdítő-fogyasztást tartalmaz.

Helyszín: Kiskunlacháza, Repülőtér
A tréning ára: bruttó 69.000.- forint


A félnapos vezetéstechnikai tréningek és a szintén fél napos takarékos vezetést szolgáló képzések összevonhatók egész napos komplex gyakorlásokká, hogy Önök egyetlen nap leforgása alatt váljanak biztonságosabb autóvezetőkké, és ezt innentől még olcsóbban is tegyék!


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Driving Experience autós tréningeken való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem