Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Driving Experience Tréningek saját autóval – önmagunk határainak kitágítása

Nézzük, miket sajátíthatnak el azok, akik részt vesznek egy Driving Experience saját autós tréningen! Mindenekelőtt elméletben tanulják meg azon járműfizikai alapokat, amelyek a helyes technikai kivitelezéshez nélkülözhetetlenek. Ez azonban csupán a tréning kis részét teszi ki, hiszen a lényeg az autóvezetés gyakorlati alkalmazásán van. Ennek során a tökéletes üléspozíció- és kormánykezelés után alaposan begyakorolják a vészfékezést – hogyan állítsuk meg az autót a lehető legrövidebb úton –, a felbukkanó akadályok hirtelen kikerülését, illetve ezen két vészelkerülési manőver kombinációját is. Megtanulják kezelni a kanyar közben tapadást vesztő autót – szakkifejezéssel élve már a fél napos képzés után is magabiztosan védik ki az alulkormányozottságot.

Egész napos Driving Experience Mesterfok tréningünkön mindezeket lényegesen nehezebb kikerülési manőverrel fejeljük meg – amikor csupán néhány tizedmásodperc áll rendelkezésünkre egy néhány méterrel előttünk az útra toppanó gyalogos kikerülésére -, foglalkozunk a túlkormányzottsággal is – amikor a hátsó kerekek vesztenek tapadást -, illetve egy komoly szlalomgyakorlaton rakhatják össze a résztvevők mindazt, amit a nap folyamán elsajátítottak.

A fél- illetve teljes napos tréning után mindenki lényegesen nagyobb eséllyel kerüli majd el a felbukkanó veszélyeket a forgalomban. Arról nem is beszélve, hogy a tréning költsége már egy apró karosszériasérülés elkerülésével nem hogy megtérül, hanem azonnal nyereségre fordul! A Driving Experience képzésein pedig mindenki a saját autója határait, vészhelyzetekeben történő viselkedését ismerheti meg, hiszen azzal dolgozik – a gumikopás elkerülése érdekében a gyakorlatok jelentős részénél locsolt aszfalton.


LEGKÖZELEBBI IDŐPONTOK

Nincs meghirdetett tréning időpont. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod mikor fogsz ráérni, vagy meglepnéd ismerősödet, a BMW Driving Experience autós tréningeken való részvételt ajándékutalvány formályában is megvásárolhatod.

Megrendelem