Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Driving Experience Expert nagy sebességű autós tréning

Meg tudja pontosan becsülni, hogy autópályatempónál milyen követési távolságot kell tartania? Tudja, mi a teendő, amikor egészen komoly sebességgel haladva a kanyar közepén kell elkezdenie vészfékezni, és már az ABS sem képes az úton tartani az autót? Nem kell feltétlenül az árokban végződni egy ilyen helyzetnek sem, hiszen egy valóban képzett vezető még akkor is képes lehet menteni a reménytelennek tűnőt, amikor az elektronika már feladta. A Driving Experience Expert kimondottan nagy sebességű tréningen mindezeket is megtanulja – és még sokkal-sokkal többet!

driving experience expert 1

Ennél lényegesen nagyobb sebességekkel is közlekedünk a tréningen

Természetesen az akár 130 kilométer/óra mellett mesterségesen előidézett vészhelyzetek megoldásán kívül rengeteg élvezet és fülig érő mosolygás is várja Önt! Hiszen nem csupán driftelni fog nem keveset, de megtanulja a klasszikus agent-turn trükkjét is, amikor a hátramenetben haladó autó minimális tempóvesztéssel 180 fokot fordulva előrefelé folytatja az útját. De fogunk extrém sebességekkel, a tapadási határon sodródó autókkal alakzatban autózni is – vagyis olyan kalandok és élmények várják, mint sehol máshol.

driving experience expert 4

Autópályatempós kettős elkerülést csak nagyon komoly felkészültséggel rendelkező vezető képes végrehajtani

Túlzás nélkül állíthatjuk tehát, hogy olyan két napos vezetéstechnikai képzésre hívjuk, amely Magyarországon minden szempontból egyedülálló. Az első nap reggelén egy rövid elméletet követően másnap délutánig egyfolytában autóban fog ülni és egyre növekvő tempóban nehezebbnél nehezebb feladatokat fog elvégezni. A végére olyan szintre jut az autó kontrollálásának terén, amilyet most elképzelni sem tud. Ennek megfelelő a hasznossága is: miután átvette a megérdemelt oklevelét, sokkal magabiztosabban fog megoldani komoly tempó melletti helyzeteket is – ugyanakkor annak az esélye, hogy gyorsan autózva túlvállalja magát, szinte nulla lesz.

driving experience expert 5

A felvezetett, extrém nagy sebességű alakzatban autózás hatalmas összeszokottságot és precizitást igényel

A Driving Experience Expert nagy sebességű autós tréning saját autóval is elvégezhető, azonban kimondottan javasoljuk, hogy az általunk biztosított 1-es vagy 3-as sorozatú BMW használatát válassza. A két nap során ugyanis el fog fogyni 1,5-2 garnitúra gumiabroncs, jó sok benzin és az autók hajtáslánca és futóműve is kap némi terhelést. Ráadásul csak hátsókerékhajtású, kiváló súlyelosztású személygépkocsival lehet végrehajtani valamennyi feladatot.

driving experience expert 3

Ez az egyetlen lehetőség az életben, amikor nem lesz baj belőle, ha nem jön össze…

Szintén a komoly mentális és fizikai igénybevétel miatt ajánlott a program mindkét napját pihenten kezdeni – így szervezett szálláslehetőséget is kínálunk Önnek a képzés előtti és a két nap közti éjszakára. A Forster Vadászkastély gyönyörű környezetben, nívós kiszolgálással és remek étteremmel garantálja a megfelelő pihenést – így a volán mögött képes lesz a maximumot nyújtani. Az esti pihenések kellemesebb eltöltése érdekében természetesen lehetőséget nyújtunk arra, hogy kísérővel vegyen részt a teljes programon – az ő ellátásáról ugyanazon a prémium színvonalon fogunk gondoskodni, mint az Önéről.

driving experience expert 7

A Forster Vadászkastély gyönyörű környezetében remekül rá lehet pihenni a kemény feladatokra

Egyszóval ha élete egyik legkomolyabb autós élményére vágyik, ne habozzon, jelentkezzen most a Driving Experience Expert két napos, valóban nagy sebességű autós vezetéstechnikai tréningre. Várjuk szeretettel, és garantáltan rengeteg hasznos és élvezetes autózással.

A szálláshely 12 kilométerre található a pályától

A szálláshely 12 kilométerre található a pályától