Driving Experience Kft.
Driving Experience Kft.

Amikor sikerül megúszni a zakót

2013. január 3., csütörtök


Kezdjük az évet egy pozitív motoros videóval: amikor majdnem eldobja a vasat a pilóta, de valahogy mégis megússza az elesést. Remek válogatás az Államokból.

A videót ugyanaz az operatőr készítette, aki a bő egy hónapja bemutatott baleset-elemzős filmet is összeállította. A kolléga a jelek szerint ideje nagy részét a Mulholland Highway kanyarjaiban tölti és igyekszik megörökíteni a jármű feletti kontroll elvesztésének pillanatát – mind az autósok, mind a motorosok esetében.

Ez is necces helyzet volt, de szerencsésen végződött - az autósnak is köszönhetőenEz is necces helyzet volt, de szerencsésen végződött – az autósnak is köszönhetően

Most egy szép válogatást szedett össze azokból, ahol sikerült a mentés, vagyis a szerencsének vagy éppen a tudásnak hála nem történt baleset. Van itt minden: elmegy a motor eleje, vagy éppen (sőt, többnyire) a hátulja, sikerül lesodródni a padkára vagy éppen át a szembesávba. A legrosszabbak mégis azok a képek, ahol autósok is szerepelnek a kalandban.

A szemből egymást előző Corvette-ek vagy éppen egy alulkormányzottan sodródó bő két tonnás pick-up valószínűleg rosszabb motorról, mint ha önerőből simán elcsúszom. Persze az utóbbi is csak akkor bagatell kaland, ha normálisan felöltözöm – a képsorokon azonban megint egy rakat kollégát látunk, aki bizony erősen feszegeti a határokat egy szál pólóban. Most azonban mindegyiküknek szerencséje volt.

Forrás: Onroad.hu


Megosztom facebookon..

Események

Hírlevél

Képben akar lenni? Iratkozzon fel hírlevelünkre! A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk! Email címét bizalmasan kezeljük!